Zhong Nanshan: A'oga 'ki' ile taua ole COVID-19

Zhong Nanshan: A'oga 'ki' ile taua ole COVID-19

Na saunoa Zhong Nanshan i se fonotaga a le au tusitala i Guangzhou ia Mati 18, 2020.

Faʻafetai i ana taumafaiga le faʻavaivai e faʻasalalau le poto faʻafomaʻi, na mafai ai e Saina ona faʻatonutonuina le faʻamaʻi o le coronavirus i totonu o ona tuaoi, e tusa ai ma le faʻamatalaga sili a Saina faʻamaʻi pipisi Zhong Nanshan.

Ua faʻalauiloa e Saina se taʻiala e faʻatautaia ai le faʻalapotopotoga e faʻavave ona taofiofia le faʻamaʻi o le siama, o le mea sili lea i le manuia o le puipuia mai le aʻafiaina o le tele o tagata i totonu o le nuʻu, o le tala lea a Zhong i se fono faʻafomaʻi i luga ole laiga na talimalo ai le sauai tekinolosi Saina Tencent, ma lipotia e le itu i Saute. Saina Morning Post.

O le aʻoaʻoina o tagata lautele e uiga i le puipuia o faʻamaʻi na faʻamalieina ai le fefe o tagata lautele ma fesoasoani i tagata ia malamalama ma mulimuli i faiga faʻamaʻi faʻamaʻi, e tusa ai ma Zhong, o le na faia se sao taua i le tali atu a Saina i le Severe Acute Respiratory Syndrome crisis.

Na ia faʻaopopoina le manaʻomia o le faʻaleleia atili o le malamalama o tagata lautele i le saienisi o le lesona sili lea mai le taua faasaga i le COVID-19, le faʻamaʻi e mafua mai i le coronavirus.

I le lumanaʻi, e manaʻomia e fomaʻi faʻapitoa i le lalolagi atoa le faʻatulagaina o se faiga mo le galulue faʻatasi, faʻasoa a latou manuia ma toilalo e faʻalautele ai le lalolagi faʻavae o le malamalama, o le tala lea a Zhong.

Na taʻua e Zhang Wenhong, o le ulu o le vaega o tagata poto faapitoa ile COVID-19 a Shanghai, na muamua atu Saina i le coronavirus ma faʻatonutonuina faʻalavelave faʻafuaseʻi i le faʻalauteleina o le mataʻituina ma le suʻesuʻeina o fomaʻi.

Fai mai Zhang, na faʻaogaina e le malo ma saienitisi faʻasalalauga faʻasalalau e faʻamatala ai mafuaʻaga o loʻo i tua atu o faiga faʻamaʻi-taua ma o tagata lautele na naunau e ositaulaga le saolotoga o tagata taʻitoʻatasi i se taimi pupuu mo le manuia o sosaiete.

E lua masina na faʻamaonia ai le aoga o le auala e loka ai, ma o le manuia o le faʻatonutonuina o le faʻamaʻi na mafua ona o le taʻitaʻiga a le malo, aganuu a le atunuʻu ma le galulue faʻatasi o tagata, o lana tala lea.


Taimi meli: Nov-12-2020